Tools

Vlamo zorgt voor concrete werkingstools waarmee onze leden meteen zelf aan de slag kunnen!

 

 

10% korting op Assist

Vlamo-leden krijgen 10% korting op Assist, een online boekhoud- en adminstratieprogramma voor vzw's en feitelijke verenigingen.

Heel wat muziekverenigingen worstelen met de vele verplichtingen van de vzw-wetgeving: het correct beheren van een vzw-boekhouding, het organiseren van een Algemene Vergadering, het opmaken van statuten... Om onze leden nog beter te helpen, werkt Vlamo samen met Assist. Assist is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk online boekhoud- en administratieprogramma voor vzw's en feitelijke verenigingen. 

Als lid van Vlamo krijg je vanaf nu 10% korting op de normale prijs van een jaarabonnement van Assist. 

Leer vandaag nog Assist kennen en surf naar www.assistonline.eu. Je kan er sowieso al starten met een gratis proefabonnement, zonder enige aankoopverplichting achteraf.

 

Vlamo-platform by Koalect

Als muziekvereniging en lid van Vlamo kan je gratis gebruik maken van het Vlamo-platform om inzamelacties op te starten of te ondersteunen.

Orkesten en muziekacademies organiseren jaarlijks versschillende activiteiten om hun kas extra te spijzen. Deze inzamelacties nemen steeds heel wat tijd in beslag. Vlamo biedt nu een platform aan om dit alles ee nstuk gemakkelijker te maken en tegelijk meer mensen te bereiken. Ontdek het platform en ga meteen aan de slag op vlamo.koalect.com!

 

Educatief pakket Van Toeten noch Blazen

Speel je eigen harmonie met deze doekoffer over blaasinstrumenten voor 6 à 8 jarigen!

Deze doekoffer bevat leuke educatieve tools om kinderen van 6 à 8 jaar kennis te laten maken met de wondere wereld van fanfares en harmonies en ze meteen zin te doen krijgen in het bespelen van een blaasinstrument. 

Vlamo en ImpressantPlus sloegen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van deze doekoffer die kan gebruikt worden in lagere scholen, muziekacademies en muziekverenigingen.

Een groot speldoek illustreert het verhaal over 'De Hinkende Harmonie' dat het begin vormt van een groot harmonieavontuur.

Lees meer

Download ook de app voor smartphone en tablet in de App Store voor iOS en de Play Store voor Android.